en blogg om de dära dagarna

om söndagskvällen

by tingeling

Söndagskväll efter en härlig långledighet. Sol ute, lagom värme, hemma fix, ett Gekåsbesök och nu en lat stund i soffan framför Hart of Dixie. Men sedan det bästa av allt – att det är ledig dag imorgon med. Dagis, skola och fritids har stängningsdag så jag har tagit ledigt för att vara tillsammans med barnen. 🙂

Detta har varit ( är) en underbar långledighet. Inga måsten utom de som jag själv sätter upp för att det känns bra. Inga planer – inget som stör. Jag är så dålig på att bara vara så jag behöver lära mig att njuta av sådana tillfällen. Troligtvis mest för att jag är en sådan dära antingen eller tjejj. Dvs antingen är det högsta växeln på allting och full speed utan vila tills att det är dax att stupa eller så är det latmaskeri på högsta nivå i soffan framför datorn. jag måste lära mig att bli mer lagom.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2022 Tingeling | Powered by WordPress