en blogg om de dära dagarna

om att fylla ett helt hus & sånt

by tingeling

Banken har sagt ja! Vilket innebär en bra bit på vägen. Nu är det bara att köparna vill besiktiga badrummen i vårat hus och sen komma överens om inflytt. Det känns helst sjukt konstigt. Lycklig – tjooo , orolig – tjaaaaa. jag vet knappt vad jag känner längre. Kan jag ens bli lycklig över någonting? Helt plötsligt så skall vi fylla ett stort hus med grejjer och jag vill för en gångs skull i livet se till att bli organiserad. dvs var sak på sin plats och ingenting annat överallt omkring. I nya huset finns utrymme och resurser så det borde verkligen fungera.  Det känns pirrigt och stort att snart sitta på ett stort hus i ett fint område. Visst det är inte det som spelar roll utan det viktigaste är ändå att man trivs och här har vi höga förväntningar. Det är ju ändå dröm huset som vi köper!


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2022 Tingeling | Powered by WordPress