om värmebölja

Posted on

 

Visst har det varit fina dagar sista tiden men jag var verkligen inte alls förberedd på den värmebölja som skulle komma. Det började i måndags. Så hett att det kändes som att gå ut i en bastu och all min ork bara försvann. Sen har det fortsatt både igår och idag och jag mår apa. Varje år gnäller jag över värmen och alla som älskar just värmen och sol gnäller över att andra gnäller över värmen.

Min sanning är att jag blir trött, slö och får mer ont i värmen. Visst älskar jag det vackra gröna runt omkring mig, att känna gräset under bara fötter, lukterna av syrenen som snart kommer att blomma men jag har svårt för den värsta värmen. Då vill jag helst lägga mig ned och läsa en fin bok alternativt hoppa i och bada.  barnen är rätt lika mig i den frågan, de tycker det är jobbigt när de är varma och slänger helst av sig kläder så fort solen tittar fram det mesta. De har dessutom den stora turen att kunna delta i vattenkrig med gatans barn. Tänk den som hade den turen i värmen 🙂

i en av solstolarna skulle jag kunna tänka mig spendera resten av dagen!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *