om att fylla en hel trädgård

Posted on

välkommen ned i min trädgård

I det nya huset så finns det inte bara alla möjligheter inuti utan även en stor fantastisk trädgård som dock är otroligt eftersatt. Den är stor, jämn och an hörntomt på gatan. Alltså helt perfekt.  Men, men men men, inget är direkt gjort med trädgården på flera flera år. Eftersatt, ett halvdött träd som måste komma ned, övervuxna buskar och ej beskurna träd. Stensättningen är övervuxen med ogräs mellan stenarna och högt gräs i rabatterna blandat med många många maskrosor.

det finns potential för att bli hur mysigt, lummigt och grönt som helst
Åh vad jag längtar efter att sätta fingrarna i jorden. Efter att få jobba för att göra trädgården till den fantastiska gröna oas som jag vet inom mig finns där. jag vill kapa träd och plantera buskar, dra upp ogräs och kapa grenar, klippa ned och beskära, rensa och förnya. I ena ändan av trädgården drömmer jag om ett växthus. Så där lagom stort att jag kan odla tomater, gurka, zuccini och kanske lite vindruvor. jag minns min pappas växthus i mitt barndomshem. Mest gurka och tomater fanns där men jag älskade att gå dit på eftermiddagen och plocka mig en mogen solvarm tomat att sätta tänderna i. Fantastiskt skön känsla.

som ni ser kommer jag ha att göra i flera år för att få ordning på detta. Men det gör jag så gärna. Det pirrar i mig av förväntan och längtan efter att få sätta igång.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *