en blogg om de dära dagarna

om euphoria

by tingeling

Mello lördag. Eller ja, eurovision kanske man skall säga för att vara politiskt korrekt. jag är väl inte egentligen så mycket för det stora spektaklet även om jag gärna tittar på de svenska uttagningarna men iår ville jag se på Loreen och Euphoria som jag tycker är magiskt bra. Tyvärr är inte så mycket annat i min smak men det är ju väldigt annorlunda nu än när jag var liten och tittade på på schlagern. Efter 25 låtar så är det ytterst få utom just euphoria som jag kommer ihåg alls. Eller jo, de ryska babuschkorna som knixade och sjöng som dagis barn. maken skrattade gott medans jag rös mest och inte direkt av välbehag.

Annars har dagen gått fort. Jag har beredskap denna helgen och måste därmed hålla mig hemmavid och i närheten av en telefon. Men det gör mig inte så mycket eftersom vi ändå inte alls hade några planer denna pingsthelg. Att det dessutom är lite storhelg som inbringar aningens mer klirr i kassan känns gott.

Vädret har varit riktigt behagligt idag. Mindre stekande tryckande varmt och en urladdning med regn och åska under eftermiddagen. Jag har passat på att rensa lite ogräs på baksidan innan vi åkte hem till mina föräldrar för att på deras garageuppfart städa ur våran bil och grilla tillsammans. Härligt att kunna sitta ute. Det har inte blivit mycket av den varan annars i år. Efter att ha ätit och städat bilen blev det bollkastning och lek med barnen i trädgården och en tripp till lyckorna för att visa mamma huset och trädgården. Väl där känner jag faktiskt en viss “euphoria”, lugn, lycka, upprymdhet när jag tänker på alla möjligheter som finns där i trädgården. Helst skulle jag vilja flytta bums, dessa tre kommande månader känns jääääättelånga.

Euphoria *nynnar*


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2022 Tingeling | Powered by WordPress