en blogg om de dära dagarna

Om ny oro

by tingeling

Möte med sonens nya skola. Nya mentorer och nya omgivningar. Ny oro. Skolan är stor och kraven är höga. Jag är rädd. Min lille tappre krigare. Min prins. Jag vill dig allt väl i livet. Kanske är det därför det känns så stort och skrämmande. Men jag väljer att svälja det. Väljer att ha tillit till dig och dina förmågor och väljer att inte ta ut något i förskott. Även om det känns som ziljoner fjärilar i magen.

Vi vandrar runt alla föräldrarna i den nya skolan, tittar på klassrum och hemvist, gympasal och bibblan. Stort och skrämmande. Men så länge du är glad för det så är jag det också.

Älskade unge.


One Response to “Om ny oro”

  1. Nytt kan vara lite läskigt. Och spännande. Men på ett lite bubbligt vis i magen. Det kommer att gå bra ska du se. Innan du vet oret av känner han hela skolan utan och innan och hittar överallt. Dessutom betyder ju en större skola fler möjligheter till att lära känna riktigt goda vänner.

    Ni kommer att fixa det här bra. Båda två. Stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2022 Tingeling | Powered by WordPress