om en stor dag

Posted on

Min lille gosse, storebror, fina Samuel – kärt barn har många namn. idag slutar han femman. Helt sanslöst otroligt. Jag har precis vinkat av mitt fina hjärta när han, klädd i nya fina avslutningskläder begav sig av till skolbussen. Åh vad jag är stolt. jag minns fortfarande som om det var igår när jag fick upp honom på min mage, liten, illröd och klabbig med ett grimaserande uttryck i ansiktet. Underbar redan då.

Nu 11,5 år senare gör han mig stolt var dag.  idag är sista dagen på mellanstadiet. Sista dagen med älskade läraren Björn, sista dagen på Slottsjordsskolan. I morgon väntar sommarlov som jag hoppas nu ter sig oändligt för dig. Många långa lata dagar innan det är dax för högstadiet till hösten.

älskade unge

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *