om att tappa lusten & vara övereffektivt oeffektiv

Posted on

Det finns massa att göra här hemma men jag gört inte. Eller jo jag gör lite men långt ifrån tillräckligt. När jag säger att jag inte orkar eller hinner är det mest bara en lögn eftersom det mest bara handlar om att jag inte alls har nån lust. jag tappade sugen för ett tag sedan när det började gå oss emot med försäljningen av huset och flytten till det nya och sedan har jag inte riktigt lyckat hitta den igen. Tråkigt men sant. just nu känns det oftast som ” varför skall jag göra någonting här hemma när det ändå inte händer någonting ” Lite känslan av meningslöshet. Som om det inte hjäper att jag fixar till det här hemma för dagarna bara går iallafall och vi kommer inte iväg som vi hade önskat. Mycket frustrerande.

Sen kommer det vissa stunder av effektivitet. Eller som jag skrev ovan, en övereffektiv oeffktivitet. Jag springer i varje rum samtidigt och påbörjar allting men slutför typ inget. Ser nått som skall göras, skall bara hämta någonting och ser då nått annat som jag påbörjar. Det är typiskt mig. Ineffektivt in absurdum men har ändå i slutändan gjort hur mycket som helst utan att det syns.  Nu skall jag försöka fortsätta så ATT det syns. Skickade precis ut kidsen i det fina vädret och hoppas de håller sig ute. Väntar på samtal ifrån mäklaren som skall säga att allt är löst nu. För att sedan kunna träffa banken imorgon och skriva papper. Vill vill vill ha allt klart nu.

Om två dagar är det midsommar, efter det går jag på och börjar jobba igen, maken jobbar lååånga dagar de dagar han jobbar och jag har inte semester fören i slutet på juli. Detta innebär att det tar tid för oss att flytta. Vi har bara helger och lediga stunder på oss och de är inte så många. Så vi kommer inte vara på plats egentligen innan augusti vilket är super trist. Vi som hade hoppats på 1 juli. men men, nu kan vi inte göra så mycket mer i denna stunden Det gäller bara att komma igång och göra det som göras kan här. Förbereda så gott det går och lita till att allt löser sig snabbast möjligt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *