om att få överleva

snart fyller jag 37 år.

Redan nu bara dagar eller tom timmar innan den födelsedagen så har jag levt längre tid än vad min älskade syster har gjort. För när hon försvann, allt för tidigt, ifrån denna världen var det unjefär 2 veckor tills dess att hon skulle fylla 37 år. Den 9 augusti 2012. Älskade syster. Jag undrar så vad som fanns där i ditt hjärta den sista tiden. Vilka tankar på livet och det du nu inte skulle få uppleva i denna kroppen i denna världen. Jag har överlevt dig. Det kändes inte som om det skulle vara möjligt när jag fick beskedet om att du inte längre fanns.  Du hade ju alltid varit  tre månader äldre. På dagen tom. Älskade syster. Jag lovar dig innerligt att bevara ditt minne ljust och kärleksfullt. Att leva fullt ut vartenda dag. Allt vad jag orkar och kan. För dig. Och för mig.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *