en blogg om de dära dagarna

om sjätte dagen

by tingeling
VECKA 2 – BARNDOMEN
 
006. Vad vad populärt när du var liten?

Svår fråga. Jag kommer ifrån ett litet samhälle, min mamma var hemma med oss i många år eftersom min lillebror var rätt sjuk med astma och allergier. Vi hade inte så mkt pengar och var inte direkt först på många trender eller med ny teknik. Många saker var populära när jag var barn men det jag mest minns är trender i leksaker. Många av dem har fått uppsving i popularitet de sista åren. Som monchichi smurfarna och My little pony.


One Response to “om sjätte dagen”

  1. Chris says:

    Har nu läst flera inlägg om vad som var populärt men ditt inlägg fångade mitt hjärta

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2022 Tingeling | Powered by WordPress