om sjuttioåttonde dagen

Posted on

078. Vad tycker du om att barn så unga som 5 år har egna smartphones /  surfplattor?

egentligen tycker jag nog att det är lite väl låg ålder. Men det beror också på. I vår familj har vi kört återbruk. Barnen har fått ärva gamla mobiltelefoner och först i julas när de var 7 och 9 så fick de små egna billiga enkla surfplattor. Store sonen har sparat ihop själv till en nyare ipad och är nöjd med den, han har mobiltelefon med abonnemang som jag betalar för men det fick han först ganska så nyligen. de små har ännu bara mobilerna till att spela på och behöver inga egna abonnemang ännu. Det får dröja ett litet tag till. Kan tänka mig att 9 åringen kommer att få det antingen till hösten eller så när han fyller tio och lillasyster året därefter. Även om vi har mycket teknik så har vi inte alltid den dyraste tekniken.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *