om åttioandra dagen

Posted on
082. 5 tekniska prylar du tycker är onödiga
hrm. Det finns relativt mycket teknik som nog är rätt onödig med tanke på att vi gör av med energi (el exempelvis) på någonting som vi enkelt skulle kunnat göra själva. Sedan kan jag tänka mig att de sakerna kanske är guld värda för någon annan.
men en del hushållssaker kan jag nog tycka är helt onödiga som ex:
min man köpte en elektrisk korkskruvsdragare åt mig. Totalt onödigt och tar längre tid än att skruva upp för hand.
riskokare, äggkokare och alla slags kokare – med en bra induktionshäll går det undan att koka upp vatten och många av de dära hushållspryttlarna används liksom inte ändå.
de övriga – ja det får jag nog fundera en stund till på

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *