om åttiosjätte dagen

Posted on
086. Om du inte fick reda på nyheter om vad som hänt i Sverige på en vecka,  skulle du tycka det var jobbigt?
troligtvis inte. Jag har en tendens att lätt gå in i min egen lilla värld och fastna där. Den världen involverar sällan mycket mer än hem, barn, familj och projekt. Det kan oftast lätt märkas på hur jag mår. Ju bättre jag mår ju mer social är jag och tvärt om. Är livet för jobbigt så vill jag helst bara stänga in mig i min lilla bubbla och vara nära barnen, mannen och mina renoveringsprojekt.  I dessa lägen lyssnar jag sällan på nyheter då de sällan gör nått positivt för mående. Snarare tvärt om att när man är som skörast är nyheter om katastrofer i världen  orättvisor i olika länder och ojämställdhet mellan könen bara något som gör att världen utanför blir större och farligare.  Det viktigaste kommer ändå ikapp när man mår lite bättre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *