en blogg om de dära dagarna

om nittionåttonde dagen

by tingeling

098. Borde det finnas en åldersgräns för att blogga?

njae det tycker jag nog inte. Själv började jag “blogga” som det inte hette då, tidigt. Men det var ändå någon slags dagbok på nätet. runt 97-98 nångång och det intensifierades kring millenumskiftet och efter min son föddes 2000. Hade mina barn velat börja blogga hade de fått det. Jag tror på det skrivna ordet. Dess förlösande kraft. Sedan kan det ibland bli fel och man måste tänka över varför man skriver och vad. Jag har tagit bort, lagt tillbaka, rensat, raderat och återskrivit. Saker och situationer ändras med åren och så även drivkraften i att skriva. Vissa lägen behöver jag annan sorts ord helt enkelt. Sen hoppas jag att de vågar visa mig vad de skriver. Allt är kanske inte helt lämpligt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2021 Tingeling | Powered by WordPress