en blogg om de dära dagarna

om etthundraandra dagen

by tingeling
102. Hiss & Diss – Bloggvärlden
Bloggandet ger och bloggandet tar. Jag har varit med om både och. Samtidigt så är det en stor del av mitt liv. Inte för att folk skall se det utan för att det blir ett arkiv som jag faktiskt är stolt över. Ett arkiv för mina barn och kanske en dag barnbarn att lära känna mig via.
Idag är det mer accepterat att blogga, det var det inte för åtta tio år sedan, jag har fått skit för att jag har skrivit om upplevelser som jag genomlevt trots att jag skrivit anonymt och på ett korrekt sätt. Idag skriver många betydligt mer utlämnande inlägg än vad jag någonsin gjort utan att få minsta lilla höjda ögonbryn för detta. Det är väl kanske största nackdelen. Du kan bli väldigt utelämnad.
Samtidigt kan bloggen vara ett stort stöd och en inspiration, vissa tider i livet har jag fått mycket stöd via det jag skrivit och det är idag skönt att kunna titta tillbaka och analysera vad som hände när tiden har gått och man själv inte längre är i affekt. Genom att gå tillbaka i bloggen och fundera över mina val och vad det blev av dem lär jag känna mig själv bättre. Utmaningar som denna gör att jag får fundera en sväng till och lär mig ännu mer om mig själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2022 Tingeling | Powered by WordPress