en blogg om de dära dagarna

om det söta de säger

by tingeling

idag berättade mellankillen för oss varför han trodde att han var så trött.

Fröken hade nämligen sagt till maken när han hämtade barnen på skolan att Adrian klagat på att han var så trött nu i ett par veckor sedan vi kom hem ifrån skidresan och vi har diskuterat att de skall lägga sig tidigare.

Jo:

Mamma vi skall göra en allvarlig brandövning i skolan, en sådan där där man skall släcka eld på folks kläder och sådant. Och då när det brinner då ryker det. Och den röken är ju inte bra att andas in för då blir man ju så där trött och sjuk. när vi var i sälen så satt vi ju ute och grillade och då satt jag i lite rök som jag andades in och då blev jag jättetrött så det måste vara därför som jag inte orkar vara vaken och är trött i skolan”

🙂  – sötnos


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2022 Tingeling | Powered by WordPress