om familjeaktiviteter

Få saker tycker jag så mycket om som när vi gör någonting tillsammans hela familjen. Idag var en sådan dag. Någorlunda fint höstväder för att vara i slutet på september och si så där sista chansen att få undan poolen. Solen sken mellan molnen, ett konstant gnällande av och till kunde visserligen höras från både make och barn men det är si så där som det brukar vara. ( normaltillståndet i familjen R)

Tillsammans flyttade vi fönster, tömde och torkade ur poolen, flyttade in poolen, drog upp ogräs, tog bort löv och fixade med blossande röda kinder och det var ändå glädjefyllt. För mig är det viktigt att känna att vi gör saker tillsammans som en familj. Delar på uppgifter, hjälps åt och supportar varandra. Det får mig att må bra.

Ikväll skall maken in till Olearys för nån slags starcraft online titta på turnering. Jag och barnen skall vara vara. Känns helt ok för mig. Jag gillar att bara vara. Speciellt efter förra helgens stress.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *