om mitt klisterbarn

Posted on

I kväll för 18 år sedan så var vi på sjukhuset jag och din pappa. Vi var på andra dagen av den igångsättning av förlossningen som skulle ge oss dig. Som vi väntade.

SÅ kom du. Finaste Adrian. Blålila som en smurf och som skjuten ur en kanon. Och alldeles alldeles underbar. Från den dagen du kom och gjorde oss till en familj har du varit vårt älskade klisterbarn. Klistret som gjorde oss till en hel familj. En välsingelse är och var du.

Jag kan inte fatta att du mitt andra barn fyller 18 år imorgon. Arton hela år. Mycket haar hänt under den tiden och inte minst ditt sista år som barn. DU går nu andra året på gymnasiet. Har haft ditt första sommarjobb på ett korttidsboende där du gjorde bra ifrån dig. Du har precis fått ditt andra jobb som ledsagare och du gör mig så stolt med din vilja att göra skillnad. Även om du precis som många andra inte riktigt ännu vet vart du vill i livet så spelar det ingen roll. Många bitar kommer aatt falla på plats först senare i livet. Fjärde terminen på Ljud och bildskolans teknikprogram med inriktning på produktutveckling och du känner att du har valt rätt. Du gillar att spela och du gillar aatt vara grafisk. Datorer är din grej. du funderar mycket över livet och dess mening. Precis som många av oss. Du har kloka och djupa tankar. Mene framförallt är du genomsnäll, hjälpsam och gi hela du. Det faktum att du som blivande 18 åring fortfarande vill krama din mamma varje dag gör mig lycklig.

Jag vill vara med dig och stötta dig genom livet. Älskar att ha dig i mitt liv och vill aldrig ha något annat.

Tack för att du kom till oss älskade unge. Eller som du är nu. Ung man.

älskar dig oändligt oändligt.

din mamma


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *