om att ha febriga barn

Posted on

Idag har jag bara jobbat en halvdag. Både storekillen och lilltjejjen var hemma från skola och dagis. Samuel hade feber och huvudvärk och som den nästan elva åring som han är så är det mycket maaaammmaaaa, kan jag få en smörgås, maaaammmaaa  är jag varm, maaamma. Lilltjejjen har varit piggare idag än tidigare vilket är på gott och ont, härligt att hon mår bättre men svårt att hålla henne inne och stilla när hon bara vill ut och iväg. Igår var hon ledsen för att hon missade simskolan och idag ville hon både gå till dagis och leka med kompisar.

Idag delade vi på vabbandet för att underlätta för alla. jag jobbade förmiddag med att ha föräldragrupp och åkte hem ifrån jobbet vid strax efter tolv. Då bytte jag av med maken som åkte iväg för någon obligatorisk labb på högskolan. Tänk om man alltid kunde få ha det så här. Jobba halvtid med det som är det roligaste jag vet och ändå orka vara mer hemma och närvarande. Just för tillfället så skulle det vara helt idealiskt. Jag har kommit in i nån slags fas där jag är extremt trött. Orkar liksom i princip ingenting. Det är lite det som är annledningen till att bloggen håller låg profil. Jag orkar inte riktigt som vanligt.  men men nu är det onsdag och veckan har vänt. vips innan vi vet ordet av så är det helg igen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *