Om helgen redan är över

Så innebär det rent krasst att det också är dax för en ny vecka. De rullar på så fort. Jag har verkligen inte direkt alla gjort nån som helt nytta denna helgen. Jag har heller fullt ut dekadent ägnat mig åt att slappa framför gamla tv serier av dålig kvalitet och att arkivera foton och gamla blogginlägg. Nu har jag så där härligt nyduchad krupit ned i sängen med iphonen, the secret och min snarkande make. Barnen sover lugnt. Vi har det otroligt bra som har tre barn som alltid har sovit bra, det är lätträknade tillfällen som de krånglar och få oftast i samband med sjukdom. Påtal om sådant så håller jag på att bli förkyld igen. Suck. Vi som snart ska iväg. Suck. Hoppas på att veckan inte blir för stressig. Godnatt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *