en blogg om de dära dagarna

Om sista morgonens soluppgång

by tingeling

Det är relativt kyligt ute på morgonen. Faktiskt även på kvällarna men det är ju egentligen inte så konstigt med tanke på att det är i slutet på oktober och höst även i Spanien. Dagarna är varma och sköna. Mellan 20-25 grader vilket räcker gott och väl för oss. Det enda som är synd är att man har stängt poolen för ett tag sedan. Så urbota korkat när det fortfarande är varmt ute och många vill åka ned för just sol och bad för att komma ifrån höstrusket hemma.  Imorgon bär det av till kalla och regniga Sverige, fyllda med sangria, spanska apelsiner och sol som förhoppningsvis skall räcka ända till jul.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2021 Tingeling | Powered by WordPress