om tappad sug

Igår flängde jag fram och tillbaka. Jag bakade tre olika sorters kakor, åt frukost tillsammans med barnen ( händer annars bara på helgen sorgligt nog) handlade med dem, kört fem maskiner tvätt och minst lika många med disk. Samtidigt som vi var tillsammans. Hela dagen gick snabbt som attans. Idag är det som om luften har gått ur mig helt och hållet. jag åkte iväg till jobbet för att styra upp lite lösa ändar och ta hand om ett besök som jag bokat in så tidigt innan någon annan var på plats. Åkte hem strax efter för att spendera dagen med min sjuka lillfis och poff så försvann allting. All ork, all engergi, ja allt. POFF.

Så vad göra. jag försöker ändå vara aktiv. Jag skall gå en lång promenad när mannen kommer hem för jag tänker inte tillåta mig själv att hamna i lathetsträsket igen. När det är som jobbigast att träna då skall jag iallafall gå en långpromenad har jag lovat mig själv. Lillemannen är hur pigg som helst och verkar inte må ett dugg illa. Han och hans lillasyster har spenderat en god stund med att göra kort till mormor och morfar som skall postas idag. De är jättestolta över sina konstverk och båda gillar verkligen att pyssla. Själv skall jag försöka att ta tag i mig själv och röjja en hög med papper. Även om sugen är borta så måste det hända någonting.

Jag läste en så inspirerande bok igår som heter Projekt Lycka och många av hennes filosofier skall jag försöka anamma på mig själv. Vi får väl se hur bra det går 🙂


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *