om att liksom tappa lusten

 Precis så här ser det ut här hemma just nu. Helt ostylat och vardagsverkligt och jag bara orkar inte städa!
Jag gillar det inte alls. Att erkänna alltså. Erkänna att jag inte är superduper värsta morsan ever som orkar allt som läggs framför fötterna på mig. Det bär emot så långt ända in i hjärtats innersta kammare och själens dammigaste skrymslen. För man vill ju så gärna klara allt, orka allt, fixa allt.

Men idag erkänner jag  rakt av att jag faktiskt inte orkar.  Efter att jag kommer hem ifrån jobbet så tappar jag liksom lusten på nått vis. Lusten och orken. Pooff så är den borta. Jag jobbar ofta långa dagar och är trött när jag kommer hem. Trött på ett inte så bra sätt eftersom det inte direkt inneburit någon fysisk påfrestning att sitta framför mitt skrivbord och ta emot patienter. Väl hemma vill jag mest bara vara tyst och stilla, äta och umgås med barnen och orken för pyssel, plock, städ och tvätt orkar jag inte riktigt med. Eller tja, skall jag vara ärlig så skiter jag i det 😉

Kvällen har istället spenderats med att göra årets fotokalender. Hittade en rabattkupong och fick två för priset av en. Perfekt.

 Så nu är de klapparna klara. Det blir itne speciellt mycket av den varan i år så vi satsar på att fixa det som uppskattas mest och strunta i resten 🙂

Tur jag går på ledighet imorgon, då kanske det blir nån ordning på hus hem och bloggande.

godnatt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *