om julefrid på juldagen

Så det blev en fröjdefull jul trots allt.

Juldagen har kommit och jag känner mig _nästan_ utvilad. Jag var så helt slut igår kväll efter all anspänning att jag somnade på soffan mitt i Sällskapsresan innan klockan ens blev halv elva. I morse vaknade barnen tidigare än tidigt ( ja jag vet att jag inte skall klaga de gick upp halv nio och det är inte tidigt men jag var skittrött fortfarande rent ut sagt). Dagen därefter skall spenderas i pyamas eller myskläder vilket det nu än blir, sittandes framför dator, tv, en bok i soffan – what ever – bara det är slött och slappt och riktigt latmannamässigt. Barnen leker med sina juleklappar och jag jag bara är. Snart är det dax att jobba igen. Bara imorogn ledigt också och sedan så går jag på  och jobbar alla mellandagarna. Har visserligen beredskap också redan från imorgon men det gör inte så mycket utan erbjuder trevliga extrapenningar till skidresan nästa år tillsammans med bästa familjen Z.

Gårdagen blev bra. Från jullunchen hos mamma och pappa med den traditionella skinksteken på danskt vis med potatis och sås, traditionell fika efter kalle anka med sarah bernrad kakor sen hem och förbereda för julemackorna som vi serverar på kvällen. Eller tja, ett mini smörgårdsbord är det ju så klart. Lite av varje men bara precis det som vi alla gillar mest.  Också julklappar tillsist såklart. barnen fick mest som vanligt 🙂 Så som det alltid varit, så som det skall vara. Adrian och Samuel var mest lyckliga över ett Skylanders startpaket och Loppan över barbie och my little ponys. Själv fick jag en ny musikanläggning med dockningsmöjligheter för iphonen och kan slänga bort den gamla stereon som tar så mycket plats och samlar damm.

Och en bullshitknapp.

Bäst av allt 😉


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *