om att fira lördag

Helg igen. Och precis lika iskallt ute som det har varit hela veckan. Visst är jag medveten om att det är vinter ute men efter det strålande vackra vädret för två helger sedan är min hjärna helt inställd på att jag vill ha vår och då är det inte alls så enkelt att bara gilla läget när det känns som om jag skall frysa rumpan av mig bara jag går utanför dörren.

halt är det också.

Idag var det lillan som brutalt satte igång operation väckning tidigt i morse. Runt niosnåret var jag uppe och passade på att käka frukost med de av barnen som var uppe. Det händer inte så ofta numera när de vaknar av sig själva och går upp ibland utan att säga ett pip och definitivt aldrig i veckorna eftersom jag är på jobbet innan de går upp.

Annars har det varit en lördag mest som alla andra lediga lördagar. Jag går helst i pyamas och umgås så lite som möjligt med andra än de mina. Kanske för att man är så social i veckorna så att behovet av lugn och lite ensamhet blir stort på helgen. Min absoluta favorit helg består egentligen bara  av pyamas, god mat och de människorna jag älskar mest. både stora och minimänniskor. Och kanske lite renovering?

Nästa projekt är faktiskt att försöka få någon ordning på mellankillens rum. Han fyller sju om två månader och tills dess skall det vara klart. Med storegrabben gjorde vi likadant. När han fyllde sju år så fick han ett nytt iordningställt rum och nu är det Addes tur. Behöver dock lite mer inspiration och lediga dagar för att fixa till det .

Idag var jag ute på en långpromenad i kylan i området där vi bor, här finns en liten mini skog och en del växtlighet runt om kring själva området och när jag var ute på de joggingslingor som finns känner jag att jag längtar ut mer. Längtar efter mer skog, fler vackra stora pampiga träd och mera växtlighet. Hoppas vi kan hitta rätt hus snart.

så här vackert var det ute när jag var och hämtade kidsen hos sina kompisar tidigare idag.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *