om att längta efter vår

                               sopkvasten snyggt uppställd mot staketet

Längtan efter vår skrev jag om för en liten stund sedan och denna bilden illustrerar det så bra tycker jag. Eftersom hösten och sedan julen och nyåret var så milt så stod krukor och lådor kvar med ljung och andra höstväxter. de såg lika fina ut hela tiden fram tills förra helgen. Då kom snön. Snön och sedan isen. Nu har den legat i en vecka och vi vart inte riktigt förberedda så allt står kvar. Krukorna med höstblommor, sopkvasten lutad mot staketet, de tomma krukorna jag skulle ställt in i väntan på vårens planteringar.

Iår skall framsidan bli helt färdig!

Om den där våren bara ville komma. Jag längtar redan.


One thought on “om att längta efter vår

  1. Jag håller med dig, längtar också till våren och påsken av någon märklig anledning. Då när allt börjar spricka upp och det är vår i luften. Vad fina bilder du tagit på barn och hem! 🙂 Mysigt och roligt också med utmärkelsen du fick, i ett inlägg längre ner.
    Kramar, Maria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *