om doften av nyklippt gräs

Posted on


lillebror under den vackra blodboken
Doften av nyklippt gräs är härlig. Speciellt när man varit duktig och klippt gräset själv. Det är en av de sakerna som jag så intensivt längtade efter när jag bodde i lägenheten. Egen gräsmatta, doften av nyklippt gräs, en trädgård, rabatt att påta i.
Lilleman har sovit rätt mycket idag och storebror åkte ju tillbaka till sin pappa vid ettiden så när Adrian sovit en stund så att han var pigg och glad så fick han sitta i babysittern under blodboken och titta på de fladdrande löven medans jag klippte gräset, vattnade jordgubbslandet och rensade lite ogräs. Ljuvligt. Otroligt skönt att hinna med allt detta med en nöjd liten kille som gungande i sin babysitter. Det kändes skönt att få vara ute. Jag hade längtat efter att kunna komma ut. Hade storebror varit hemma hela eftermiddagen så hade vi nog varit ute mer eller mindre hela dagen. Men nu blev det en liten stund så att jag hann pilla lite i landet, klippa gräset och njuta av solen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *