om torsdags kväll

Posted on

trött.

Det känns som om det är det jag oftast skriver just nu men det har varit en ofattbart jobbig vecka. Den inre stressen över att bli färdig och kunna lägga ut huset till försäljning är fruktansvärd. Tiden räcker inte, orken tryter och pressen ökar för varje dag.

Idag är det torsdag och jag har röjjt en massa i klädkammaren, ut med massa kläder som inte används för tillfället. upp med dem på vinden för att göra pats för allt det där som inte måste stå framme. Jag vill bara vara färdig nu.  Imorgon skall vi fira tre jubilarer och då finns det inte mycket tid kvar. Vi firar min mamma som fyllt 60 år, min bror som fyller 33 och min älskade lilla son som fyller 7. Stora fina grabben. I present skall han få en ny stor cykel, stararsleksaker, fotbollskort, littlest pet shop och två fina par byxor. Älskade unge.

Just nu skulle jag vilja stanna tiden ett tag. Röjja klart och vila en stund och sedan köra på igen. Just nu går livet lite för fort.


One thought on “om torsdags kväll

  1. Kämpa på! Även om jag förstår att det är jättetungt. Ni har ju det fina huset att se fram emot och det kommer en sommar också. Men var rädd om dig och gör inte mer än du orkar med. Kramar, Maria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *