en blogg om de dära dagarna

Om första advent

by tingeling

Helgen har kommit och gått snabbare än vad jag hade önskat. Det känns knappt som om jag hunnit med någonting av det som jag bestämde mig för i fredags att jag skulle göra. Ändå har det varit rätt behagligt. I fredags hyrde vi film och åt pizza, i går sov kidsen hos mormor och morfar medans jag och maken var på Jonas Gardell på Halmstad teater. Idag så har jag ägnat tid åt bakning i stilla mak, suttit och läst bok i soffan med paddlingen och låtit tiden gå i ett mera behagligt mak. En av de få tråkiga sakerna har varit kylan. Fy sjutton vad kallt det har blivit. I morgon bitti dessutom börjar maken vid fyra så det blir jag som tar upp och kör barnen till skolan. Därför blir det nattinatti redan nu!

glad första advent på er.
Ta er tid att bara vara i decemberkyla och rusk. Njut av dofterna från julförberedelser, mat och julgodis, av musiken, av de vackra levande ljusen. Ta ett steg tillbaka och lukta, lyssna, känn och var just här och nu.

Var minut och varje andetag.Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2022 Tingeling | Powered by WordPress