en blogg om de dära dagarna

om artonde dagen

by tingeling
018. Hiss & Diss – Filmer
Älska – storfilm, äventyr, fantasy, magi, familj, Disney, skratt, komedi, romantik, berörd
ogilla – skräck, rysligt, krig, terror, när barn far illa, katastroffilmer, ångest, bergman
sedan jag fick barn för 13 år sedan har mitt filmsinne ändrats drastiskt. jag har aldrig varit förtjust i skräck och splatter men nu är jag ännu mera känslig. Vill överhuvudtaget inte se filmer där barn far illa. Det gör helt enkelt för ont även om jag vet att det inte är på riktigt. jag vill titta på film som berör mig men samtidigt föredrar jag lyckliga slut och komedier. Jag vill hellre bli underhållen än rädd och orolig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2020 Tingeling | Powered by WordPress