om trettiosjunde dagen

037. Om du bara fick välja en prydnad som du redan har att spara, vilken  blir det?
Min morfars kristallkrona. Det kanske inte är en prydnad på det viset men för mig är det mycket mer än bara en lampa. Den köpte min morfar till sin 50 års dag tillsammans med en del andra möbler som jag har hemma. Jag var bara 6 månader när de flyttade till det huset och den har funnits där ända sedan min barndom. När jag var liten så bar morfar mig dit så fick jag plinga i kristallerna. För mig är det mer än en möbel, mer än en lampa, mer än en prydnad. Det är det som jag helt klart har mest känslomässiga band till. Det tog tid att införliva den med våra befintliga saker men nu kan jag inte vara utan den. den hänger så vackert på plats och det är nästan så att jag funderar på att bege mig på loppisturne och leta efter en likadan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *