om en regnig resa genom sverige

Posted on

det regnade på onsdags eftermiddagen när vi lämnade Halmstad. Fullpackad väska, en kasse med mackor, yoggi och dricka eftersom det skulle bli en lång resa. Det tar sina modiga timmar från söder till Dalarna. Det regnade vidare när vi rullade in i Göteborg, hela vägen vidare till Örebro och det fullständigt ösregnade mot Borlänge. Bussresan vidare mot Falun var regnig och det var helt klart paraplyläge från busshållsplatsen till hotellet.

De två dagarna i Falun regnade det, det gick inte att ta sig någonstans utan paraplyet i högsta hugg och när vi checkat ut från hotellet på väg mot tåget som skulle ta oss hemåt regnade det så mycket att min väska och alla papper från utställare och konferens var dyngsura.

I stockholm där vi landade med tåget för att ta oss med flyg hem till Halmstad regnade det skurvis och när jag väl var hemma igen regnade det på mig när jag gick från tågstationen. En resa genom ett regnigt sverige helt enkelt. Tur vi inte flög som Nils Holgerson


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *