om allt jag önskar för 2022

När nu 2021 har börjat närma sig sitt slut känns det inte mer än rätt att summera, slänga ut och börja på nytt. Låta det nya året föra med sig den transformation som behövs och önskas.

Jag vill inte längre leva i denna bubbla av smärta, trötthet och livssolust som tar allt för stor plats i mitt sinne just nu. Jag vill hitta tillbaka till den livsglädje och lust som jag vet finns där. Att känna glädje över saker som jag är med om. Glädjas åt det fina som jag faktiskt har. Och det är mycket som jag HAR.

Det hjälper inte att önska bort smärtan, den får jag snällt leva vidare med. Men det finns saker som jag kan göra för att påverka. Lära. mig leva bättre med den. Ta hand om mig bättre.

Projekt självsnäll.

Det skall bli mitt fokus för 2022.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *