om slutet på februari

Som försvann i en sjukdimma. Så kom det ett krig. Februari var inte direkt någon vanlig månad eller ens ett vanligt år. Mycket tid går åt till återhämtning, kanske inte så konstigt efter att ha tappat massa vikt och muskelmassa. Jag trodde inte att man kunde bli så sjuk av en rejäl kräksjuka/infektion. Men min ork den är helt galet borta.

Nu bygger jag den sakta dag för dag.

Samtidigt händer det saker i Europa. Krig. Ryssland går in i Ukraina. 2022. Det är skrämmande. Vad händer i världen och varför. Det är svårt att förstå.

Allt påverkar oss oavsett oom vi bor i Ukraina, Europa eller Sverige. Önskan om att bara kunna leva i fred är stark.

Jag förstår mig inte riktigt på livet just nu. Varför vi inte kan leva och låta leva. Kanske gör mig begränsade ork det värre.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *