om semester

Posted on

nu är det en vecka kvar av semester a la 2022. Tiden går fort och vi har precis återkommit efter att ha spenderat 10 dagar nere i Spanien. Åter igen har vi besökt mamma och pappas lägenhet nere i Spanien och vi har bilat ned genom Europa. Danmark, Tyskland, Frankrike, Luxemburg och så Spanien. För mig är det sjätte gången där nere och tredje tillsammans med make och barn.

Det var fint att återse den gamla lägenheten och att få uppleva den tillsammans med vänner. Fina grillkvällar, bad, stol och restaurangbesök. Make och dotter valde att göra en paragliding från en klippa. Helt klart häftigt att se dem flyga omkring. Själv avstod jag men frågan är om jag inte kan tänka mig att prova nästa gång. Bilresan gick bra. över förväntan. Vi reste på fredagskvällen vid elva och landade i Dijon vid fyra på eftermiddagen . Gott om tid att checka in på hotellet, leta upp en restaurang för kvällsmaten och sedan lite sightseeing i staden. En trevlig stad. Upp vid åtta och köra vidare mot Espania. Framme 22 på kvällen. Helt klart en bättre nedresa än sist. Hemresan gick också smidigt. VI åkte torsdagskväll vid halv tio och landade i Köln, inte lika trevlig stad men fungerade för att sova en natt.

Fint att vara borta och ha en sådan plats att åka till men jag skall inte sticka under tool med att det är lika skönt att komma hem igen. Jag är en hemma tjej helt klart.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *