om sista sommardagen

Posted on

Idag är det sista sommardagen. Iallafall om jag skall lyssna på väderexperterena. Nu kommer regnet, kylan och med dem hösten. Såklart, det är slutet på augusti så det låter rimligt, men ändå.

Vädret var vackert. varmt när jag cyklade hem från jobbet. Svettigt när jag satt en stund och laga gatsten ute vid framsidan. En fin kväll.

Varje år denna tiden så kommer känslan ikapp mig. Hur kunde det gå så fort? Vad har jag hunnit med? Vad kunde jag gjort mer? Har jag njutit av tiden? Svaret blir som alltid både ja och nej. Jag har njutit av att ha fina dagar där jag fått vara ute. Semester med make, dotter och fina vänner i Spanien. Camping på midsommar med BFFs. Spela spel. Äta gott ( trots att jag fortfarande undviker socker och kolhydrater), inte dricka speciellt mycket då alkohol inte tilltalar mig längre på samma sätt.

Svaret blir nej för att det har varit en tuff säsong. Jag har fortfarande återhämtning efter min sjukepisod i vintras. För att tiden alltid går för fort och orken inte riktigt finns till alla projekt som borde färdigställas.

Men det kommer fina sensommar dagar blandat med fina höstdaagaar där jag hoppas på att vi hinner med att fixa lite mer på utsidan innan säsongen helt är slut och tiden för att vara inne tar över.

Ack du ljuva sommartid, så snabbt du försvann igen. Välkommen tillbaka nästa år igen.

Jag lovar att vårda dig bättre.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *