om min dotter

Jag älskar hur jag ser mig själv i dig. En liten del av dig, samtidigt som så mycket mer av dig bara är du.

Vissa sidor är likadana eller iallafall liknande, medans andra sidor är din helt unik egna. Vilket är precis som det skall vara. Du är inte här för att vara min reflektion eller spegelbild. Du är här för dig. För att leva det liv som du vill leva. Jag vill vara med dig och underlätta din resa. Inte ta bort allt som du ställs inför utan hjälpa dig att möta allt som kommer i din väg. Både det lätta och det svåra.

Det finns inte ord för att beskriva hur mycket jag älskar dig. Det är något jag tror att du själv först kommer att förstå den dagen du tar hand om ett barn som är nära ditt hjärta.

Jag är tacksam för att livet gav mig dig och dina bröder. Att få bli er mamma har varit en fantastisk upplevelse och tiden när ni var små minns jag som den bästa tiden i livet. Jag levde drömmen. Många pratar om hur jobbig tiden med små barn var. Jag minns det inte så. Visst var det saker som var tunga, nätter som jag inte sov sså bra. Men det var den lilla delen. Kärleken till er var den stora. Det som genmsyrade allt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *