om att bryta upp

Idag gör jag det. Jag bryter med en del av mitt tidigare liv. Det jag trodde var min framtid. Livet med det som var mitt drömjobb. Men jag inser att allt som har med det gamla jobbet att göra gör mig bara illa. Att gamla arbetskamrater är kollegor, inte vänner, och jag kana inte förvänta mig att de skall bete sig som vänner gör. Så jag behöver bryta upp. Släppa taget och inte lägre låta dem vara en del av min dag. Ingen mer kontakt.

Fy tusan vad ont det gör. Men efter att ha nåtts av informationen om att en del uttrycker att de har de bra nu, bättre än innan så får det vara för min del. Tack men nej tack till kontakt. Ont i magen. De skall inte få påverka mig längre. Livet måste gå vidare. Vare sig jag vill det eller ej så är min framtid någon helt annan stans.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *