om att börja om

Nu är det bara sex arbetsplats kvar. Sedan är jag inte längre anställd av Regionen. Eller jo det är jag ju visserligen men bara som timanställd. Därefter börjar jag jobba för en privat verksamhet. Något som har funnits i mina tankar under en längre tid. Kanske tom en dag driva ett eget. Vem vet vad framtiden för med sig. Iallafall innebär det att börja om helt och jag skulle ljuga om jag sa att det inte skrämde mig. Att inte längre veta hur allt skall vara och känna sig trygg i att vara den med mest erfarenhet. Men jag kan ändå luta mig tillbaka på den erfarenhet jag har och känna mig trygg i de kollegor som jag har omkring mig. Det skall bli otroligt spännande att ge sig in i den privata sfären. Se hur det känns jämfört med den offentliga. Att få driva mer för sig själv.

en ny början helt enkelt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *