om slutet på februari

två månader in på det nya året. två månader av 2023 har nu förflutit. Snabbt har det gått och tack och lov för det. Nu har årsdagen av min sjukdom kommit och passerat. så även årsdagen av att komma tillbaka till jobbet och allt helvete som jag blev utsatt för. Nu skall bara årsdagen av när jag bytte arbetsplats också passera. Men inte för fort för det är i maj och jag vill njuta av våren ett tag också. Det bästa är ändå att tiden kommer med allt det fina som jag ser fram så mycket emot. Väcka dahliorna, att allt börjar knoppas och grönska. bygga ute. Planera och plantera.

Jag är inte samma person som jag var för ett år sedan. På gott och ont. Nu skall jag bara lära känna och lära mig leva med den som jag har blivit. Men jag har ju resten av livet på mig att göra det så det får väl ta sin tid.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *