om att inte känna igen sig själv

ens i sig själv. varken till det inre eller det yttre. att kroppen förändras kan jag förstå och nästan acceptera efter allt vad den har varit med om, både om man tänker de senaste åren men även att den faktiskt har varit med under närmare 48 års tid nu. Pärsen som jag var med om förra året med fysisk sjukdom och kränkande särbehandling på arbete gör inget underverk för varken kropp eller själ.

Att sedan inte känna igen den jag ser i spegeln, fundera på vem hon är, vad hon vill och vart hon är på väg. De säger att de största kriserna ger oss vår rätta väg i livet, för med sig de bästa förändringarna för att växa och frodas. Kanske det är så. kanske jag om fem år kan titta i backspegeln och se det. Men nu vet jag inte. tills dess jobbar jag vidare med att acceptera den jag har blivit och där jag har hamnat. Livet ger och livet tar. jag får kärlek och fina ord på ena arbetsplatsen, behövs inte alls längre på den andra. Tvära kast som både ger glädjeskutt och sorg i hjärtat. Speciellt när en inte riktigt förstår. Kanske en dag. Kanske en dag.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *