om den härliga lördagskvällen

Posted on

Det bästa med att åka iväg och vara aktiv på en fredag är att helgen inte är slut när man sedan kommer hem igen!

Igår efter jobbet lämnade vi kidsen till min bror som skulle passa dem över natten, sen åkte vi iväg ned mot landskrona och Häljarp och finaste vännerna C och K. Vi hade planerat för en helkväll med kräftor, vin och gott sällskap och kanske en sväng över till Köpenhamn antingen före eller efter. det blev precis lika fantastiskt roligt som vi hade hoppats på. Fyra paket kräftor gjorde vi åt. Mer vin än vad jag minns flödade i mitt glas. Jag kände mig aldrig full, bara glad, mätt, lycklig och pratsam. Precis så som man vill att det skall vara. Härligt att få umgås med fantastiskt fina vänner. Vi la oss kring ett, jag och micke sov på en madrassbädd ovanpå två luftmadrasser. Ha, jag minns knappt när det hände senast. Jag brukar aldrig sova på golvet. Gillar det inte riktigt, men efter en sådan bra kväll så spelade det mindre roll.

Vi hade hoppats på att stiga upp kring nio och därför känndes det rätt så bra när vi vaknade av oss själva 8.45. Efter en härlig frukost så begav vi oss ned mot Malmö för att ta bron över till stora staden i landet mittemot. Vi får ju passa på att utnyttja bro bizzen som man fick gratis ett år via husbilsklubben. Vi strosade runt i Köpenhamn i ett underbart vackert väder. Åt lunch på KFC vilket gjorde maken mycket lycklig, köpte danish på ett flott bageri, med massa chockolaaaadeeäää på så klart. Osså shoppade vi lite vin, ostehaps och godis till barnen. En helt klart lyckad dag.

Vi var hemma i stan igen strax efter fyra. Hämtade barnen hos finaste lillebrodern som passat dem, de var lyckliga och lyriska som vanligt och väl hemma var det mest att hålla helg. Soffa, dator, film, dricka ( nej ingen mer alkohol det räcker med en lördags cola 😉 och lite godis. Namnam.

Vi såg Big momma 3, samma stuk som tidigare. rätt skojj. sedan ett par avsnitt av några gamla serier och nu är det dax att knoppa in. Precis så som det skall vara. En härligare lördag får man leta efter. Första oktober, höst på hög nivå och ändå är vädret fantastiskt vackert och varmt. Avrundade med att plocka upp de äpplen som jag lämnade kvar på äppleträdet  förra helgen eftersom de få som var kvar såg så vackra ut. _ Bad idea. Nu hade de ju ramlat ned. Så det blir snällt att köra en vända till tippen imorgon igen. Full fart – precis som det skall vara!

godnatt


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *