om så mycket bättre

jag älskar det och har väntat som en tok på denna omgången. Det känns som om det är må bra TV på hög nivå. Eller tja, det får iallafall mig att må riktigt riktigt bra. Sen är det roligt att se dem vara ute på precis samma ställen på Gotland som jag själv brukar vara på. Serien är inspelad i Burgsvik på Gotland och igår gick de runt och spelade för att få in pengar till skolgången för ett Tibetanskt barn. De var på ett litet cafe och spelade där vi var och fikade i somras och sommaren innom det 🙂

I år är det Tomas Ledin, lena Philipsson, Mikael Wie, laleh, Timbaktu, Eva Dahlgen och E type som är med och det känns som ett mycket bra gäng som följer upp succen från förra omgången. Jag ser så mycket fram emot nästa avsnitt!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *