en blogg om de dära dagarna

Om att lova sig själv

by tingeling

Jag har gjort det förr. Lovat och misslyckats. Det är svårt att ändra på hela sitt liv. men om ett par dagar fyller jag ” närmare 40 än trettio” och även om åldersnojjorna lyser med sin frånvaro så är det dax för att bli en annan jag. Härmed har jag nu officiellt skaffat mig ett mål. Om ett gäng månader så skall jag åka på skidresa men man, barn och goda vänner. Tills dess skall jag vara i tja om inte toppform men nästan. Tio kilo av mig skall försvinna och jag skall orka åka skidor en förmiddag utan att flåsa mellan skidtagen. Så istället för beach 2011 så blir det ski 2012.
Det är målet.

Nu ska jag bara fundera ut detaljerna.

Men jag lovar mig själv detta! Ett första steg på
Vägen mot att bli vältränad!


One Response to “Om att lova sig själv”

  1. Maria says:

    Heja dig! Jag tror absolut du lyckas och gör en investering inför framtiden.
    Kram, Maria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2021 Tingeling | Powered by WordPress