om allergi och trötthet

det har varit ovanligt lite uppdateringar på sista tiden, kanske framför allt sista dagarna. Tankarna och funderingarna finns men jag orkar helt enkelt inte. Allergin som jag upplever varje dag pga renoveringen utanför min arbetsplats gör mig så fruktansvärt trött. jag tål inte damm och utanför mitt jobb finns det damm av alla de slag, gipsdamm, byggdamm, betongdamm och sågspån. Jag går till jobbet måndag morgon och känner mig frisk och pigg och går därifrån måndag kväll och känner mig sjuk. Jag nyser, hostar och fräser. Flåsar som en blåsbälg när det täpper igen i luftvägarna och blir så trött bara av att gå upp och ned för trappan.

Både i måndag och igår kväll la jag mig för att läsa för barnen och blev så otroligt trött att jag somnade så fort jag lagt boken på golvet och vänt mig om i sängen.

Inte likt mig.

Jag som brukar vara uppe till midnatt och därikring. Somnar ofta mellan 1-2 på natten efter att ha läst, skrivit eller vaknat omkring mellan kök vardagsrum och tvättstuga. Nu orkar jag nada.

Men innan ni vet ordet av är jag tillbaka igen.

 


One thought on “om allergi och trötthet

  1. Usch, det där låter inte roligt alls! Jag hoppas att de blir klara snart med renoveingen så att du kan gå till jobbet utan att behöva utsättas för sådant som får dig att må dåligt.

    Tack snälla för dina ord på min blogg! Vad glad jag blev 🙂 Dessutom hittade jag ju hit till dig och din blogg. 🙂

    Ta hand om dig!

    Kram Lotta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *