om att fixa det sista

Posted on

Det är söndag och jag känner mig utvilad. Inte direkt en mening som jag brukar skriva varje dag men det stämmer idag. Vi åkte hem ifrån stugan sent i går kväll och det gick toppen bra. barnen sov hela vägen hem i bilen och med den nya vägen över osby och Markaryd går det både snabbare och smidigare att komma hem än tidigare. Annledningen till att vi valde att åka hem redan igår kväll kallas piffing. Dvs idag MÅSTE vi bli färdiga med det sista i huset för att kunna fota och lägga ut det till försäljning. Hade vi åkt hem på morgonen idag hade vi allihopa varit tröttare och inte lika effektiva.

Så trots att klockan inte ens är nio så är jag nu uppe och pigg och i full fart med att planera allt som måste fixas. Roligt fix visserligen. jag sorterar kläder, bär upp på vinden, piffar, tar bort sladdar och packar lådor. För en timme sedan var himlen blå och lovande. Nu är det grått och lite dimmigt. Fönster skall putsas och jag hoppas det låter bli att börja regna. Härligt med en fixar söndag.

en underbar promenad på kärleksvägen , guö, blekinge


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *