om hur du kom med våren

Posted on

Adrian. Du kom med våren den där marsdagen 2005. Jag har älskat dig ifrån första stund. Underbara unge. Ditt namn klingar av poesi, precis som du själv. Du r fylld med tankar och funderingar. Idag på din tionde födelsedag är det inte lika ljuvligt vårväder som för 10 år sedan. Det har snöat bara en liten bit längre upp ovanför Halmstad och här nere så haglade det när jag lämnat er på skolan. Kyla, hagel, snö och regn. Sådant där som mars fortfarande kan erbjuda.

Det klingar skönt i mitt hjärta av dina ord. Att du är glad över din dag. Nöjd med dina presenter och fått den mat du själv önskat. Mormor och morfar har firat dig tillsammans med oss och din morbror. Du och din syster hade dukat bordet extra festligt. Servetterna valde du själv. Det gör mig glad ända in i själen.

Jag älskar dig ingen min. Till månen och tillbaka.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *