om en god oktobermorgon

Posted on

Andra oktober. Helt sannslöst. Nyss var det maj och hela sommaren låg framför oss som ett oskrivet blad och nu så är det höst så in i bänken.

Godmorgon ni som kikar in här, det är söndag morgon och jag kunde inte sova, runt halv åtta gick jag upp och då hade inte ens småttingarna vaknat. Ca 20 minuter senare kom först en hostig liten Loppa ned och en timme senare kom Adrian och gnällde för att han inte blivit väckt. maken sover fortfarande och här sitter vi och tittar på My little pony film. Det är rätt kul att se hur lilla dottern uppskattar ponnyerna nu vilka jag själv älskade när jag var liten.

 Fast jag var betydligt äldre, minns ännu hur jag sparade för att kunna köpa ett jättedyrt ponnystall, och glädjen när jag en dag hade tillräckligt med pengar för att köpa stallet när vi var över i Danmark på en sommar semester för länge sedan.  Stallet finns kvar än i dag så det måste ha varit en riktigt bra kvalitet.

Även lillesonen gillar my little pony och kan både leka och titta på filmen, precis som att lilla dottern gärna leker med pokemon och tittar på scoobydoo. De får välja fritt och kommer oftast överens.


One thought on “om en god oktobermorgon

  1. Hej Jenn! Visst är det mysigt när ens döttrar/söner uppskattar det man själv en gång tyckte om. 🙂 Fint inlägget var nedan om efterkontrollen och jag förstår att det måste kännas speciellt.
    Kramar, Maria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *