om en liten febertjejj

Posted on

Så var det åter måndag morgon. Lilla loppan har feber – igen. Maken fick hämta henne på dagis innan middag och sen har hon sovit av och till, fått febernedsättande och ätit glass. Så som det skall vara när man är liten och sjuk. Själv har jag haft en sjukt kort dag idag känns det som. Jag hade bara patienter till fyra (jobbar i vanliga fall till kl 18.00 på måndagar och onsdagar) eftersom maken skulle köra middagsfrid i em/kväll. Stora fina täcker upp några minuter mellan maken lämnar och jag kommer hem. Älskade ungar.

Sen blev det pannkakor för hela smeten. Jag älskar pannkakor, det är min absoluta favoriträtt men det är ett skit att stå och steka dem när man har en stor familj. idag var vi visserligen bara fyra men alla ungarna älskar pannkakor så det går ändå åt ett gäng. Efter jag stekt en ziljon pannkakor och vi ätit upp dem blev jag galet trött. Försökte köra lite hemma zumba för att förbättra kondisen lite men nä fan, jag gillart inte. Önskar verkligen att jag gjorde det men jag tycker helt enkelt inte att det är skojj. Bara svårt. Men jag vill ju så gärna träna så jag hoppas att jag hittar nått annat som skall passa mig. Att springa är inte längre så skojj när det är svart ute redan när man kommer ifrån jobbet och den enda stig som finns är helt utan belysning i skogen. Nah..

Tillsammans med storesonen så tittade vi på en familjefilm, “Ella enchanted” en rätt kass variant på askungen temat. Att det skall vara så svårt att hitta bra familjefilmer. Jag älskar shangern så jag behöver helt klart tips. Nu inväntar vi att Micke kommer hem och sedan skall jag lägga mig med James Van Praaghs nyaste bok om förlåtelse. På tal om förlåtelse så är jag rätt sur. Satt i går i flera timmar och skrev på ett mail och fick ihop det rätt bra. Tyckte verkligen att jag fick med det mesta men på ett bra sätt. Nu när jag kom ned i morse så hade datorn startat om sig och INTE sparat en endaste bokstav av alla de väl avvägda ord jag fått på pränt. Nu orkar jag inte skriva om det igen. Kanske lika bra det men jag blir så himla less.

Nu orkar jag inte nått mer alls. Dax för att sussa!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *