om de vackraste av ord

mjuka svarta böljande ögonfransar som ligger tätt mot rundad kind.  Lätta andetag blandas med tunga suckar. Under en turkosblå filt uppkrupen i soffan gömmer sig mitt hjärta. Tryggt sovande i soffan, redan långt inne i drömmarnas värld. Jag hoppas du drömmer fina drömmar. Ett stort rosa diadem med en tygrosett pryder dina ljusa lockar. Lockar som håller på att mörkna precis som mina gjorde i din ålder.

Finaste lilla Loppan

i soffan bredvis mig kurar dina bröder ihop sig. Vi tittar tillsammans på ett avsnitt av Merlin medans det första adventsljuset brinner med ett varmt ljus. Lillkillen lägger huvudet i mitt knä och önskar att bli kliad på ryggen. Mjukt stryker mina fingrar över hans varma fjuniga hud. Storebror berättar stolt om sina “angry birds” han har gjort i lego och dekorerar sin adventsljusstake gjord i skolans träslöjd.

Vi är trötta.

Utanför huset är det kallt och mörkt. Stormen från häromdagen har lagt sig och det är tyst men här inne i värmen sitter jag med de käraste jag har.

Livet blir inte bättre än så


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *