en blogg om de dära dagarna

om de vackraste av ord

by tingeling

mjuka svarta böljande ögonfransar som ligger tätt mot rundad kind.  Lätta andetag blandas med tunga suckar. Under en turkosblå filt uppkrupen i soffan gömmer sig mitt hjärta. Tryggt sovande i soffan, redan långt inne i drömmarnas värld. Jag hoppas du drömmer fina drömmar. Ett stort rosa diadem med en tygrosett pryder dina ljusa lockar. Lockar som håller på att mörkna precis som mina gjorde i din ålder.

Finaste lilla Loppan

i soffan bredvis mig kurar dina bröder ihop sig. Vi tittar tillsammans på ett avsnitt av Merlin medans det första adventsljuset brinner med ett varmt ljus. Lillkillen lägger huvudet i mitt knä och önskar att bli kliad på ryggen. Mjukt stryker mina fingrar över hans varma fjuniga hud. Storebror berättar stolt om sina “angry birds” han har gjort i lego och dekorerar sin adventsljusstake gjord i skolans träslöjd.

Vi är trötta.

Utanför huset är det kallt och mörkt. Stormen från häromdagen har lagt sig och det är tyst men här inne i värmen sitter jag med de käraste jag har.

Livet blir inte bättre än så


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2022 Tingeling | Powered by WordPress